Ikigrafie

Fotografie in Gouda

Picture your beauty

 

iKigrafie is een combinatie van fotografie, styling en design, samensmeltend tot één geheel teneinde een nieuwe werkelijkheid te creëren.


..........................iKigrafie.........................................

 

iKigrafie laat jou of je bedrijf zich bijzonder voelen. Mooi stralend sprankelend en speciaal. Of het nu om een portretreportage gaat, een babyreportage een trouwreportage, naaktreportage, familieportret of zakelijke fotografie.

Het begrip “iKi” komt uit de Japanse geisha cultuur en staat voor; stijl, het hoogst bereikbare in de persoonlijke ontwikkeling van de geisha om een nieuwe werkelijkheid te creeeren. iKigrafie haalt dat uit haar modellen, en creeert samen door middel van fotografie en styling een mooie nieuwe fotografische werkelijkheid. Hierbij staat kwaliteit, plezier, (innerlijke) schoonheid en originaliteit centraal.

Picture your beauty.
Kenmerkend voor iKigrafie is een grote betrokkenheid en de drive om het beste te halen uit elk model. Niemand is hetzelfde,iedereen is anders en iedereen is mooi en voor iedereen werkt een andere benadering. Dit tezamen met de artistieke insteek en conceptuele benadering Is een reportage bij iKigrafie een belevenis. Een belevenis met als resultaat een foto met een verhaal.

Naast de verschillende achtergronden, vele accessoires en actieve coahing qua houdingen en uitdrukkingen, maken het plezier en de sfeer de reportage tot een klein feestje . Dit zie je natuurlijk in de foto terug.

 

Fotografie en styling
Met een achtergrond van fotografie en modevormgeving-styling (Koninklijke academie van beeldende kunsten Den Haag) coacht iKigrafie je niet alleen op het gebied van houdingen en mimiek maar kun je ook gebruik maken van de kennis op het gebied van modestyling.

Brede portfolio
Ikigrafie heeft een brede ervaring en portfolio. Originaliteit en creativiteit blijven speerpunten van ikigrafie. Door het niet vast pinnen op een facet van de fotografie, maar deze juist te combineren, zorgt het voor nieuwe visie’s verrassende resultaten.

 

Fotografie is voor ikigrafie niet stilstaan, is zoeken naar nieuwe creatieve impulsen. Dit kan door nieuwe accessoires, battles aan te gaan met concullega’s en vooral rond te kijken wat er speelt in de wereld. Om zo elke keer weer e kunnen vernieuwen en mensen op het mooist vast te leggen met de magische camera.

iKigrafie fotografie heeft haar thuisbasis in waddinxveen en gouda