Claudia Strater VIP event Den Haag.

De zomer pakt zijn koffers in.. de wind komt er weer aan. Tijd voor de najaar/wintercollecties. Afgelopen woensdag mocht ik de presentatie van de nieuwe collectie van Claudia Strater op het VIP event in Den Haag fotograferen. De collectie is divers, bevat mooie kleuren en dessins. Van de sportinvloeden tot het zachte Juvia. Van de mooie leren kokerrok tot de ruige spijkerbroeken. Divers spannend en een lust voor het oog. De winter mag komen. 

Meer fotos van deze gezellige avond:

http://www.ikigrafie.nl/csvipevent

claudia strater vip event.

Koningsdag 2016 Waddinxveen brult: part of art.

alle fotos: http://www.ikigrafie.nl/koningsdag2016/   

alle fotos: http://www.ikigrafie.nl/koningsdag2016/

 

Wat een regenachtige stormachtige waterige dag beloogde te worden, werd eenmooie ietwat koude, maar niet minder enthousiaste koningsdag. Dankzij alle vrijwilligers, wederom een groot succes! En Waddinxveen heeft ook gebrult voor het goede doel. Hierbij een wall of fame van brullers. Ondanks de kou en regen, toch de moeite genomen om voor het goede doel op de foto te gaan, top!  Be part of art: Deel van een schilderdoek/caravan geschilderd door Jan van Lokhorst, de bekende Goudse schilder en de Lions uit Wveen/Boskoop.

De kunstcaravan

De kunstcaravan

De rollemde keuken van de Lions diende een dubbel doel vandaag, de pannekoeken voor het goede doel, en als achtergrond voor het goede doel. Ook de binnenkant van de caravan had een verrassende touch. De dames van de Lions en ik hebben een mooie omgeving voor de bakkers gecreeerd.

al met al een geslaagd feest! Alle fotos zijn te bekijken op:

http://www.ikigrafie.nl/koningsdag2016/

De fotos van de brullrs zijn vanaf woensdag te bewonderen in Gallery Gloss-n-Rust.

SambalBij Afscheid van de schaamte

Na een briljante reactie van Ton Bennemeer op mijn opdracht: "afscheid van de schaamte" Volgde afgelopen week de reactie van iKigrafie: "Customize the hype, spice up your business" Het werd een geweldige dag fotograferen bij Frank Pronk haarmode in Waddinxveen. Geweldige outfits van La Mer Waddinxveen, briljante visagie van Glamour visagie Rosa en Top haarstyling van Bea Zandstra van haarsensatie. en bovenal 6 topmodellen!

Op de hoogte blijven van de reacties: volg ons op :

https://www.facebook.com/sambalbij.fotografie

 

defglossykl.jpg
glossylindakl.jpg

SambalBij Ton Bennemeer & iKigrafie

Een mooi nieuw project tussen twee Waddinxveense fotografen. In plaats van beconcurreren, het beste uit elkaar halen. Leren van elkaar en top werk neerzetten. Door middel van een tweewekelijkse beeldcolumn, te vinden op: www.facebook.com/sambalbij.fotografie

Debora de Jong | Ton Bennemeer


Via www.facebook.com/sambalbij.fotografie gaan wij op bijzondere wijze communiceren met elkaar. Centraal staat de unieke foto.. Dit kan een creatieve uitspatting zijn, een alledaags tafereel of een onderwerp wat speelt in de samenleving.

...

Een van ons maakt een foto en plaatst deze, de ander heeft dan twee weken de tijd om te reageren. Dit kan een parodie op de vorige foto zijn maar ook weer een andere kijk op de situatie.

Wij gaan elkaar verrassen, laat jij je ook verrassen! Volg ons op facebook  en en like us

Moederdag, zussendag, vriendinnendag vrouwendag!

11mei is het weer zover, moederdag. Een mooie gelegenheid om Mam in het zonnetje te zetten! Is het niet net zo'n mooie gelegenheid om je vriendin, zus of vrouw in het zonnetje te zetten... Voor hun moederlijke zorgzaamheid.. hun vrolijkheid en liefde? Een cadeau waarbij je samen plezier beleeft, lacht, gek doet en een mooie herinnering aan mee krijgt. Een iKibelevenis.. een mooie fotoreportage voor of van jullie. Bestel deze week een cadeaubon of boek deze week een Moederdag reportage en ontvang gratis een uitvergroting op het formaat 30x30cm!

moederdag

Hefbrug of Fame, Nessepret 2014!

Wat een super leuke dag aan de Nesse in Waddinxveen... Nessepret 26 april 2014! De eerste koningsdag is goed geslaagd! De actie Hefbrug of Fame. alle oranjeneuzen dezelfde kant op, was een groot succes. Werd ik de avond ervoor al gewhatsappt voor zekere "plaatsbewijzen" Ook op de dag zelf mocht ik weer veel enthousiaste mensen op de foto zetten. De foto's van deze dag staan nu online op www.ikigrafie.nl. U kunt ze vinden onder het kopje "klanten" en vervolgens het kopje "Hefbrug of Fame" We gaan weer denken voor een nieuw project volgend jaar. Mensen bedankt!! In het bijzonder wil ik de volgende personen bedanken voor hun inzet:

-Burger Waddinxveen voor het sponseren van het papier,

-Ab de Graaf van Teller reclamebureau voor het printwerk

-Klaas de Jong mijn assistent

-Alle super behulpzame Lions

-en last but not least alle enthousiaste modellen!

Hefbrug

Foto's Modellen Shoeby!

Natuurlijk zijn er alleen maar winnaars, met zulke topmodellen! Het was een drukte bij Shoeby waddinxveen. Iedereen een mooie foto gehad. De collage met iedereen in de etalage, en een poster met de 4 grote winnaars. Het was een super succes, volgende keer weer! Er zijn natuurlijk veel meer foto's van de kids gemaakt. Deze zijn te vinden op www.ikigrafie.nl  kies: klanten kies: Shoeby modellenwedstrijd en gebruikt het wachtwoord "Shoeby"

Een mooie uitgebreide reportage in de studio? like en deel de facebookpagina van ikigrafie : https://www.facebook.com/ikigrafie.fotografie

 en maak kans op zo'n mooie reportage. Bij 500 likes verloten we er weer een!