Waddinxveense Wall of fame Koningsdag! Voor 1 euro op de foto!

Zaterdag 26 april is het zover, de eerste koningsdag!  Ook in Waddinxveen vieren we dat uitbundig, met een Parkpret en een Nessepret. Als Waddinxveense fotograaf een mooie gelegenheid om een schepje op de feestvreugde te doen, en tevens het goede doel te steunen in samenwerking met de Lions. In het kader van : alle oranjeneuzen dezelfde kant op, picture your madness en waddinxveens wall of fame. Proberen we zoveelmogelijk, zo niet alle waddinxveneers met oranje neus op de kiek te zetten!Aan het einde van de dag moeten al deze foto's de muur van de hefbrug sieren. en op ons oude Koninginnedag, 30 april, een vleugje sentiment... hebben we alle foto's online staan, inclusief een groot mozaïek van al de bwveners! Op www.ikigrafie.nl  Zeg het voort, deel het bericht.. en laten we eens kijken of we op zijn minstens duizend waddinxveners op de foto kunnen krijgen. Een groot feest met zn allen, een waddinxveens book of records en een mooie opbrengst voor : hospice waddinxveen, dierendal en sos kinderdorpen.! Van 10.30-12.00 uur en van 13.30-17.00 uur staan wij bij de hefbrug van Waddinxveen, naast het teraas van Marino ijs op Nessepret!

poster1kl.jpg