#wk2014 iKigrafie houdt van #Oranje #FIFA 2014 #Brazilie

Het WK 2014 in Brazilië houdt de gemoederen bezig. iKigrafie mocht voor Conteq bevestigingstechnieken Het oranje shirt promoten. Met de slogan; "Screw it, let's do it!" bevestigden we het model en het shirt op verschillende manieren aan de muur. Een multifunctioneel flexibel oranje shirt, bij een net zo'n functioneel en flexibel bedrijf.  Op hakken van schroeven stond model Merel aan de grond of in de muur genageld... beet de hete pepers doormidden, priemde de Spaanse appeltjes van oranje en screwde  Australië... Merel en het oranje shirt werden leading thema op de facebook pagina van Conteq. https://www.facebook.com/CONTEQ

Wij houden van oranje! en hopen op nog een lang oranje shirt traject! Nederlands elftal in Brazilië: screw it, let's do it!!

 

WK2014 oranje shirt
WK2014 brazilie
fifa 2014 oranje in brazilie
oranje babe by ikigrafie
oranje meisje door ikigrafie