SambalBij Ton Bennemeer & iKigrafie

Een mooi nieuw project tussen twee Waddinxveense fotografen. In plaats van beconcurreren, het beste uit elkaar halen. Leren van elkaar en top werk neerzetten. Door middel van een tweewekelijkse beeldcolumn, te vinden op: www.facebook.com/sambalbij.fotografie

Debora de Jong | Ton Bennemeer


Via www.facebook.com/sambalbij.fotografie gaan wij op bijzondere wijze communiceren met elkaar. Centraal staat de unieke foto.. Dit kan een creatieve uitspatting zijn, een alledaags tafereel of een onderwerp wat speelt in de samenleving.

...

Een van ons maakt een foto en plaatst deze, de ander heeft dan twee weken de tijd om te reageren. Dit kan een parodie op de vorige foto zijn maar ook weer een andere kijk op de situatie.

Wij gaan elkaar verrassen, laat jij je ook verrassen! Volg ons op facebook  en en like us