Say yes to bold and no boobs! Over vrouwen met ballen!

Say yes to bold and no boobs

 

Enkele weken geleden kreeg ik een verzoek voor een "nude" reportage.  Een reportage waarvan ik vind dat elke vrouw dat in ieder geval 1 x in haar leven gedaan zou moeten hebben. De meeste vrouwen hebben de neiging om vooral de punten van zichzelf te zien waarmee zij minder tevreden zijn, en vergeten daarbij hoe mooi ze zijn. Vrouwen vergelijken zichzelf vaak met de mooiste gephotoshopte topmodellen, met een eigen vakantiekiekje.  Het is een reportage waarbij je niet alleen een fotoserie maakt. Je creeert zelfvertrouwen. De modellen worden gefotografeerd in een mooie setting waarbij mbv coaching, styling, accessoires, belichting een fantastisch mooi vrouwelijk sexy portret neergezet wordt.

En na een ontzettend gave samenwerking, waarbij we veel verschillende ideeen hebben uitgewerkt, hebben we dan ook een geweldig resultaat neergezet/ Een mooie sexy sytralende vrouw. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik een aantal van onze favourite foto's met jullie mag delen. Een topmodel, een juweel voor de cameralens: Karina Molendijk.

(karina) My favourite

(karina) My favourite

Mijn favoriete foto. Wat een uitstraling, wat een mooi portret. De gouden stofwolk waarin we fotografeerde, kenmerkte de stralende sfeer waarin we gewerkt hebben. Een topmodel, een juweel voor de cameralens: Karina Molendijk.

(Karina) Elephant

(Karina) Elephant

"Say yes to bold and no boobs!

Deze fotoshoot heb ik laten maken door Debora de Jong van iKigrafie..

Zij heeft mij artistiek, creatief, met humor, respectvol en soms ondeugend gefotografeerd.

Ik wilde dit om een moeilijke periode in mijn leven af te sluiten.

Na de diagnose borstkanker in juni 2016, veroorzaakt door bestralingen van 16 jaar geleden vanwege de ziekte van Hodgkin, volgde  een operatie, chemotherapie en bestralingen.

Toen dat achter de rug was in januari 2017 wilde ik laten vastleggen hoe ik er nu uitzie: zonder haar en zonder borsten.

Het is mijn verhaal dat er na alle ellende nog leven is.

Ik voel me absoluut niet zielig. Hoewel ik uiteraard moeilijke momenten heb beleefd.

Niemand wil dit en soms was het loodzwaar, maar ik heb met vallen opstaan geprobeerd positief in het leven te staan.

Debora heeft dat gevoel treffend weten weer te geven.

Want zeg nou zelf: Ondanks no boobs and bold ben en blijf ik een vrouw."

Karina Molendijk.

put some flowers instead your hair.
(karina) Bold is glamour

(karina) Bold is glamour

(karina)

(karina)

Bold is glamour

Karina is niet de eerste vrouw in mijn studio onder het motto "bold is glamour" Afgelopen zomer mocht ik ook een waanzinnig portret maken van een even bijzondere vrouw. Onder het motto: Bold is niet zielig maar een kans om een waanzinnige reportage te kunnen maken, heb ik een even zo bijzondere vrouw mogen portretteren. Mag ik u trots voorstellen:

 

Marjo Mommers

boldand glamour
(Marjo) Colour

(Marjo) Colour

Ook tijdens deze reportage hebben we alles uit de kast gehaald.. En werd er gefotografeerd in een wolk van kleur candy en glitter.

(Marjo) Shining and glittering.

(Marjo) Shining and glittering.

(Marjo) Candygirl

(Marjo) Candygirl

Ik ben enorm trots en voel mij een bevoorrecht mens dat ik deze reportages heb mogen maken. Het vertrouwen, het plezier, de creativiteit van deze vrouwen met ballen.  Ik mag dan ook trots vertellen dat deze dames te bewonderen zijn in de gallery "Gloss 'n Rust. in waddinxveen. Voor informatie over de openingstijden en adres: https://www.facebook.com/glossnrust

Dames: Bedankt!

Just like a doll (Karina)

Just like a doll (Karina)

(karina)

(karina)

(karina)

(karina)