Trouwreportage Esther&Marijn

Het trouwseizoen is nog niet voorbij, en toch heb ik alweerheel wat mooie bruidsparen mmogen fotograferen.  Esther en Maurijn  laten zien dat een prachtig bruidspaar zich niet uit het veld laat slaan door een beetje wind en kou. Een klein overzicht van dit mooie bruidspaar en hun prachtige zonen en bruidsmeisjes. Syandaard komt niet in hun woordenboek voor.. Ik heb dan ook genoten van een prachtige trouwerij met alle vrijheid voor deze superreportage. #houvanmijnwerk :)

_A5A6209.jpg

Ik neem je mee....

Overvaren....

Overvaren....

Midden op öpen zee"champagne schenken en proosten!

Midden op öpen zee"champagne schenken en proosten!

_A5A6452.jpg
_A5A6622 kopiëren.jpg
als voorbereiding voor hun romantische fietstocht naar Parijs

als voorbereiding voor hun romantische fietstocht naar Parijs

_A5A6684 kopiëren.jpg
_A5A6750.jpg
_A5A6724.jpg
_A5A6762.jpg